Κατσούλα Βασιλική

Υπεύθυνη Κέντρου Λογοθεραπείας

Το ονομά μου είναι Βασιλική, Βάσια για γνωστούς και φίλους, είμαι μαμά και μπορώ να καταλάβω κάθε άγχος και αγωνία γύρω από την ανάπτυξη του παιδιού σου.

.

Αποφοίτησα  το 2015 από το ΑΤΕΙ Ηπείρου του τμήματος Λογοθεραπείας. Το 2017 πιστοποιήθηκα από τον ΕΟΠΠΕΠ ως Βοηθός Εργοθεραπείας και μέχρι σήμερα φοιτώ στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) για την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού στον κλάδο της ειδικής αγωγής.

.

Το 2019 ξεκίνησα το ενΛόγο με την δημιουργία του ιδιωτικού μου γραφείου στη Φιλιππιάδα, ένα προσωπικό όνειρο για το οποίο είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να το πραγματοποιήσω.

.

Μου αρέσει να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερη στη δουλεία μου  παρακολουθώντας σεμινάρια και συνέδρια για να μαθαίνω τα νεότερα δεδομένα επάνω στην επιστήμη της λογοθεραπείας.

.

Στόχος μου είναι βοηθήσω κάθε οικογένεια και κάθε παιδί να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες του. Τρέφω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αναπτυξιακές διαταραχές του λόγου και της ομιλίας και την πρώιμη παρέμβαση.

.

Βασικό κομμάτι της δουλειάς μου είναι να δημιουργήσω μια υγιή θεραπευτική σχέση με το παιδί, ώστε να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Η εμπειρία, το βίωμα και το κίνητρο οδηγούν το παιδί στη γνώση, ας μην του τα στερήσουμε! Η θεραπεία κάθε παιδιού βασίζεται στην αναπτυξιακή του πορεία και όχι στο σύμπτωμα που εμφανίζει. Πολύ συχνά, συναντώ γονείς με αίτημα ότι «το παιδί τους δεν μιλάει». Η ομιλία είναι ένα από τα συμπτώματα. Στόχος είναι να εντοπίσουμε την αιτία που παρεμποδίζει την ομιλία..

.

Είμαι εδώ για κάθε απορία και ανησυχία γύρω από την ανάπτυξη του παιδιού σου!

IMG_20200623_153208_resized_20200624_085859033

Οι Γνώσεις μου

Έχω εκπαιδευτεί σε αξιολογητικά εργαλεία και σε μεθόδους θεραπείας μέσω πιστοποιημένων σεμιναρίων, που αφορούν παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, μερικά από τα οποία είναι:

  • Εντατική Αλληλεπίδραση
  • ΜΑΚΑΤΟΝ
  • PECS
  • ΠΛΑΣΗ
  • MORE

Επικοινωνία

90%

Μέθοδοι

85%

Αντιμετώπιση περιπτώσεων

95%

Αποτελεσματικότητα

90%

Πιστοποιητικά

Βεβαιώσεις και Πιστοποίηση